درسی

ساخت وبلاگ
 

ابتدا مقدمه‌ای کوتاه در باب ربات‌های آتش‌نشان:

همان‌طور که می دانید ربات آتش‌نشان از نظر پیچیدگی‌های فنی، عموماً در سطح دانش‌آموزی رده‌بندی می‌شود. از آن‌جا که این لیگ جزو لیگ‌های رسمی فدراسیون جهانی روبوکاپ نیست، برای طراحی و ساخت این ربات‌ها قوانین ثابتی وجود ندارد و در هر مسابقه قوانینی ویژه‌ی همان مسابقات وضع می‌شود. در مجموع شاید بتوان گفت وجه اشتراک ربات‌های آتش‌نشان در تمام مسابقات فقط همین عملیات اطفأ حریق آن‌هاست. در مورد سایر ویژگی‌های این ربات ها در مسابقات مختلف، تقریباً نکته‌ی مشترکی وجود ندارد و در هر مسابقه قوانینی مختص همان مسابقه وضع می‌شود. مثلاً در یک مسابقه سطح زمین مسابقه از ماسه بادی پوشیده شده است و در دیگری سطح زمین مسابقه از جنس MDF سفید است. در حال حاضر معتبرترین مسابقاتی که این لیگ را نیز دارا هستند، جام دانشگاه امیرکبیر (AUT CUP) و مسابقات دانشگاه نوشیروانی بابل است.
همان‌طور که گفته شد، مهمترین ویژگی و توانایی یک روبات آتش‌نشان، قابلیت یافتن و خاموش کردن آتش است. اما در مسابقات مختلف، برای بالا بردن سطح فنی روبات‌ها، تعریف روبات را کمی پیچیده‌تر می‌کنند و به عنوان مثال قابلیت مسیریابی ساده را نیز به روبات اضافه می‌کنند و روبات باید بخشی از زمین مسابقه را با توجه به خط سیاهی که در زمینه‌ی سفید کشیده شده است پیمایش کند.
برای تشریح ساختار یک روبات آتش‌نشان، نخست می‌پردازیم به روش های مختلف کشف و خاموش کردن آتش:
همان‌طور که قبلاً هم گفته شد، آتش یک منبع پرنور در طیف مادون قرمز است، به بیان دیگر آتش به شدت از خود مادون قرمز گسیل می کند. در نتیجه راحت‌ترین روش برای آشکار سازی آتش و تشخیص آن استفاده از سنسورهای مادون قرمز معمولی است که در جلسه‌ی چهاردهم دو مدار برای راه اندازی آن ارایه شد. اما روش پیدا کردن آتش:
سیستم حرکتی روبات‌های آتش نشان معمولاً دیفرانسلی (مانند تانک) است.
برای تشریح ساده‌ترین روش پیدا کردن آتش، شکل زیر را در نظر بگیرید:

 ربات آتش نشان

 

در شکل بالا روبات و آتش به صورت نمادین نشان داده شده‌اند و قسمت جلوی ربات نیز با فلش مشخص شده است (در قسمت جلوی ربات باید یک چرخ هرز‌گرد نیز نصب شود). حال کافیست یک سنسور نوری را در جلوی ربات و در راستایی که فلش نشان می دهد نصب کنید (یعنی راستای دید سنسور در جهتی باشد که شکل نشان می‌دهد). این سنسور را با یکی از آن دو مدار راه‌اندازی کنید. ساده‌ترین الگوریتم کشف آتش این است که به ربات دستور دهیم تا در جا به‌دور خود بچرخد، این امر باعث می‌شود سنسوری که در جلوی آن قرار دارد، کل زمین را با یک بار چرخیدنِ روبات ببیند. حال کافیست به روبات دستور دهیم که هر وقت سنسور جلوی روبات آتش را دید، چرخیدن را متوقف کنند و مستقیماً به سمت آتش حرکت کند. به این ترتیب ربات به سرعت می‌تواند آتش را پیدا کند و به سمت آن حرکت کند. این الگوریتم آنقدر ساده است که حتی بدون استفاده از مدارات میکروکنترلردار نیز می‌توان آن را پیاده سازی کرد.

حالا مشکل این است که اگر روبات همین‌طور مستقیم به سوی آتش حرکت کند با آن برخورد خواهد کرد و احتمالاً آسیب خواهد دید. پس نیاز به سیستم دیگری داریم که روبات را در فاصله‌ی مناسبی از آتش متوقف کند تا از برخورد با آتش جلوگیری شود و روبات از آن‌جا بتواند آتش را با مکانیزم‌هایی که بعداً در مورد آن صحبت خواهیم کرد خاموش کند. این فاصله در حدود 20 سانتی‌متر است که البته در مورد ربات‌های مختلف متفاوت است. برای این کار نیز الگوریتم ساده‌ای وجود دارد که باز هم با یک سنسور نوری معمولی مشکل ما را حل می‌کند. کافیست یک سنسور نوری را به شکلی بر روی ربات نصب کنید تا فقط هنگامی که ربات به آتش نزدیک شد این سنسور آتش را ببیند. مهمترین نکته‌ی این روش هم مکان نصب این سنسور نوری است. این سنسور باید در قسمت جلوی ربات (در شکل بالا با فلش نشان داده شده است) و با ارتفاع 15 سانتی‌متر از شاسی ربات نصب شود. جهت دید آن نیز باید عمود بر زمین مسابقه باشد. یعنی این سنسور باید بر روی یک پایه‌ی 15 سانتی متر بر روی همان سنسور اول نصب شود، و زاویه‌ی آن نیز عمود بر زمین مسابقه باشد (یعنی راستای دید آن به سمت کف زمین مسابقه باشد تا بتواند از بالا آتش را مستقیماً ببیند). به این ترتیب این سنسور فقط زمانی آتش را می‌بیند که ربات دقیقاً بر روی اتش قرار گرفته باشد، حال می‌توان با کمی تغییر زاویه‌ی این سنسور آن را طوری تنظیم کرد که از کمی عقب‌تر نیز همین سنسور آتش را ببیند.
در نهایت کافیست به ربات دستور دهیم تا به محض دیدن آتش توسط سنسور دوم، حرکت خود را متوقف کند و عملیات اطفا حریق را آغاز کند

سیستم‌های مختلف خاموش کردن آتش:

یکی از ساده‌ترین و رایج‌ترین روش‌های خاموش کردن آتش پاشیدن آب یا مواد ضد اشتعال دیگر بر روی آتش است. برای مجهز کردن ربات به این سیستم، فقط نیاز به یک عدد پمپ آب و یک مخزن

 کوچک برای ذخیره‌ی آب و یک مدار راه اندازی مختصر داریم. این روش از نظر پیچیدگی از سایر روش‌های رایج ساده‌تر است و پیچیدگی مکانیکی و الکترونیکی زیادی هم ندارد.

پمب آب :

برای پمپ آب از پمپ آب شیشه شوی خودروی پراید استفاده می‌کنیم. برای تهیه‌ی این پمپ می‌توانید به فروشگاه‌های قطعات یدکی پراید مراجعه کنید.
این تصویر یک عدد پمپ شیشه شوی پراید به همراه منبع ذخیره‌ی آب آن است.

نحوه‌ی استفاده :

 این پمپ با ولتاژ 12 ولت راه اندازی می‌شود. وقتی به دو سر موتور این پمپ ولتاژ 12 ولت با جریان مناسب اعمال شود، این پمپ از دریچه‌ی 1 آب را به داخل می‌کشد و از دریچه‌ی 2 آب را با فشار به بیرون می‌پاشد. در نتیجه دریچه‌ی شماره 1 باید توسط یک شیلنگ به یک مخزن آب متصل شود و آب خروجی از دریچه‌ی 2 نیز باید توسط یک شیلنگ به سمتی هدایت شود که ربات بتواند آن را به روی آتش بریزد.
برای راه اندازی آن ابتدا سوکتی که بر روی دو سیم موتور نصب شده است با سیم چین جدا کنید (نیازی به آن سوکت نیست). حالا باید این دو سیم خارج شده از پمپ را توسط یک مدار کنترلی ساده کنترل کنید تا در مواقع لزوم پمپ روشن و خاموش شود.
مدار راه اندازی:
این پمپ جریان نسبتاً زیادی برای راه اندازی نیاز دارد، ما در اینجا قصد طراحی مداری را داریم که در آن یک خروجی 0 یا 5 ولت از میکرو کنترلر دریافت می‌کنیم و آن را به یک رله‌ی 5 ولت می‌دهیم تا رله تحریک شود، رله هم در حالت تحریک شده یک باطری 12 ولت را به پمپ متصل می‌کند. اما جریان خروجی میکروکنترلر ممکن است برای راه اندازی رله نیز کافی نباشد، در نتیجه از یک تقویت ترانزیستوری ساده نیز برای تقویت جریان خروجی میکروکنترلر به رله استفاده می‌کنیم. در نهایت مدار زیر را خواهیم داشت:

4

آموزش ساخت ربات آتش نشان

 

 مدار پمپ

 

دقت کنید در این مدار ما از 2 منبع تغذیه استفاده می‌کنیم. یکی 12 ولت، یکی 5 ولت. ولتاژ 5 ولت برای استفاده در مدار میکروکنترلر، کلکتور ترانزیستور و در نهایت تحریک رله، و 12 ولت برای فعال سازی پمپ آب. همانطور که در جلسات گذشته گفته شد، برای تحریک رله‌ی 5ولت باید به پایه‌های تحریک آن ولتاژ 5 ولت بدهیم. در مدار بالا نیز پس از تحریک رله، ولتاژ 12 ولت به پمپ منتقل می‌شود و باعث فعال شدن آن می‌شود.
اما بپردازیم به راه‌های دیگری که برای خاموش کردن آتش وجود دارد. یکی دیگر از مطرح‌ترین روش‌ها برای خاموش کردن آتش، روش خفه کردن آن است.

روش خفه کردن آتش :

در این روش با گذاشتن یک در پوش بر روی ظرفی که در آن آتش درست شده است، مانع رسیدن اکسیژن به آتش می‌شویم و به این طریق آتش به سرعت خاموش می‌شود.
این روش سرعت بسیار مناسبی دارد و اگر به درستی اجرا شود بسیار سریعتر از روش قبلی می‌تواند آتش را خاموش کند. اما پیاده سازی این سیستم بر روی روبات کمی پیچیده است. پیچیدگی مکانیکی این سیستم نسبتاً بیشتر از سیستم قبلی است و نیاز به طراحی مکانیکی دقیق و کمی تجربه در این زمینه دارد.

مدار كلي ربات :

 

براي ديدن اندازه واقعي آن را ذخيره كنيد

برنامه ربات آتش نشان:


$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000
Config Portd = Input
Config Portc = Output
Config Portb = Output
Dim A As Byte
Do
If Pind.0 = 0 And Pind.1 = 0 Then

Portb.1 = 1 : Portb.2 = 0
Portc.0 = 0 : Portc.1 = 0 : Portc.2 = 0

Elseif Pind.0 = 1 And Pind.1 = 0 Then

Portb.1 = 1 : Portb.2 = 1
Portc.0 = 1 : Portc.1 = 1 : Portc.2 = 0
Portb.3 = 0
Elseif Pind.0 = 1 And Pind.1 = 1 Then

Portb.1 = 0 : Portb.2 = 0
Portc.0 = 0 : Portc.1 = 0 : Portc.2 = 0
Portb.3 = 1

Elseif Pind.0 = 0 And Pind.1 = 0 Then

Portb.1 = 0 : Portb.2 = 0
Portc.0 = 0 : Portc.1 = 0 : Portc.2 = 0
Portb.3 = 0


End If
Loop
درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 2868 تاريخ : سه شنبه 12 دی 1391 ساعت: 3:49

در ادامه مراحل ساخت رباتی با زنجیر شنی که نوعی امدادگر محسوب می شود به صورت عکس آورده شده است.

 

 

وزن ربات 22 کیلوگرم، دو باطری سیاه 7 امپر ساعتی رنگ ربات در شکل مشخص است

شاسی

اتصال به موتور دی سی

بالبرینگ و محل اتصال موتور

زنجیر دست ساز که از اتصال قطعات الومنیومی با پیچ به زنجیر معمولی درست شده است

قسمتی از مدار

قطعات متصل به دو زنجیر

زنجیر ساخته شده

Bosch wiper motor. 12v. +- 3.5A. Breakout is 25nm.

موتور ربات

چرخهای ربات

بدنه ربات از الومنیوم 1.2 میلی متری که از سه قسمت درست شده و توسط پیچM4  به هم وصل شدند

اتصال زنجیر به دور چرخ به عرض 10 سانت

خط کش سی سانتی

ربات از بغل

جاگذاری موتورها

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 1569 تاريخ : سه شنبه 12 دی 1391 ساعت: 3:30

 برای دانلود تمامی نمونه سوالات به سایت زیر بروید

 

                                                                             


http://www.shiachildren.com/



 

 

                                                                                              

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 817 تاريخ : سه شنبه 12 دی 1391 ساعت: 1:22

طرز ساخت خودرو برقی

با سلام به شما همکار عزیز

در این قسمت الگو و روش ساخت خودرو برقی و همچنین نحوه ارزیابی این کار بعنوان یک پروژه نوشته شده است. امیدوارم برای شما مفید باشد.


خودروی برقی( دریافت فایل)

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 6123 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:11

باسلام به شما همکار عزیز : در این قسمت نمونه سوال علوم و املا قرار داده شده است. البته می‌توان گفت که این نمونه سوالات تقریبا مانند نمونه نوبت اول می‌باشد امید است که برای شما مفید قرار گیرد.


نمونه سوالات علوم پایه ششم ( دریافت فایل)


نمونه سوال املا پایه ششم دریافت فایل


نمونه سوالا املا به صورت جای خالی دریافت فایل

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 1769 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:11

 

با سلام به شما همکار و مخاطب عزیز :در این قسمت سعی شده به سوالات شما عزیزان جواب داده شود البته بیشتر سوالات سطحی است .امید است برای سال آینده تغییراتی انجام شود انشا ا...

  1. روش تدریس ریاضی پایه ششم به چه صورت است؟
    در آموزش هر درس این فرایند پیشنهاد می شود:
    1. با فعالیتهای دست ورزی که دانش آموز در منزل انجام می دهد.مفهوم برای دانش آموز معنی دار می شود.این فعالیت را معلم می تواند خودش با تجربه آموزشی که دارد و یا فعالیتهایی که در اختیار قرار می گیرد انجام دهد.
    2. فعالیت مربوط به کتاب را دانش آموزان به صورت گروهی یا انفرادی (بسته به جمعیت کلاس)انجام می دهند و معلم جمع بندی می کند.
    3. با انجام کار در کلاس هم معلم دانش آموز را از نظر درک ارزیابی کرده و و هم دانش آموزخود را ارزیابی می کند.
    4. با انجام تمرین در منزل تثبیت یادگیری در دانش آموز به وجود می آید.با دادن فعالیتهای دست ورزی دیگر از دانش آموز بخواهید آن مفهوم را بسازد.
      در راهبردهای حل مسئله با توضیح معلم دانش آموز همراه با معلم راهبرد را درک کرده و در مسائل از آن استفاده می کند.

  2. ارزشیابی کتاب پایه ششم به چه صورت است؟
    ارزشیابی کتاب پایه ششم به صورت کمی است.

  3. آیا حتماٌ فصول کتاب باید به ترتیب تدریس شود؟ یا اینکه می توان فصل اول را با توجه به مشکل بودن آن را بعد از چند فصل دیگر تدریس کرد؟
    فصل اول کتاب فصل مشکلی نیست چون دانش آموز تمامی این مفاهیم را یاد گرفته است در اینجا نوع نگاه به مفهوم تغییر کرده یعنی دانش آموز همان دانسته های خود را از منظر دیگر می بیند.چون فصل ها در امتداد یکدیگر هستند بنابر این نمی توان ترتیب آموزشی را تغییر داد.

  4. چرا در تصویر عنوانی و نیز فعالیت ها از کشور مصر نام برده شده است؟
    تصویر تاریخی برای دانش آموزان جذاب است و قدیمی ترین مقالات در مورد کسر و عدد مخلوط در منابع مربوط به مصر باستان یافت شد.دانشمندان ایرانی مانند خوارزمی این مفاهیم را به کار بردند و در حل مسائل از آن استفاده کردند.

  5. با توجه به اینکه در پایه پنجم واحد کسر ها برای دانش آموزان معرفی شده بود.چرا در کتاب ششم بعضی جاها واحد داده نشده است؟
    چون دانش آموزان در سال های گذشته با کسر و مفاهیم آن آشنا شده اند و باید بتوانند با توجه به مخرج کسر واحد را تشخیص دهند.

  6. آیا می توانید راجع به واحد بیشتر توضیح دهید.
    واحد نوعی قرار داد است که ما بسته به نوع پدیده انجام می دهیم به عنوان نمونه اگر یازده مثلث به هم پیوسته داشته باشیم و بخواهیم را روی آن نشان دهیم می توانیم چهار مثلث را به شیوه های متفاوت یک واحد در نظر بگیریم پس دو دسته چهارتایی از مثلثها و یک سه تایی از مثلث ها می شود.یا در صفحه اول فصل دوم تنوع واحدها را می بینید که بسته به نوع اتخاب واحد عدد مربوطه را می نویسیم.

  7. با توجه به اینکه دانش آموزان در پایه پنجم عملیات های کسر و عدد مخلوط را خوانده اند چرا کتاب تاکید روی گسترده نویسی و نمایش روی محور اعداد و همچنین نمایش تصویری کسر و عدد مخلوط دارد؟
    گسترده نویسی عددی قدرت استدلال عددی را در دانش آموز رشد می دهد و حتی ابزار مناسبی در محاسبات ذهنی می باشد.نمایش عدد روی محور اعداد به درک دانش آموز به عدد به عنوان طول کمک می کند.نمایش تصویری درک تصویری دانش آموز را نسبت به مفاهیم تغییر می دهد.

  8. چرا در کتاب ابتدا، سوال ها و فعالیت های دشوار مطرح شده وسپس فعالیت ها با چالش کمتر بیان شده است؟
    رویکرد آموزشی حل مسئله و فعالیت محور است.در بعضی از فعالیتها چون آموزش در راستای دانسته های قبلی معلم است تصور همکاران این است که چالش کمتری مواجه است اما چون نگاه جدید به بعضی از فعالیت ها وجود دارد همکاران تصورشان بر این است که چالش زاست...!

  9. تقسیم کسر بر کسر روی شکل را چگونه توضیح دهیم؟
    ابتدا با فعالیت دست ورزی دانش آموز فرایند عملیات داده شده را در منزل انجام می دهد.در کلاس مفهوم تقسیم را به صورت کلامی بیان می نماییم تا دانش آموز درک نماید که دنبال چه چیزی است سپس کلام آنها را به صورت تصویری نمایش می دهیم سپس از دانش آموز می خواهیم فعالیت تقسیم را به صورت دست ورزی و به صورت تصویری در منزل انجام دهند.

  10. اگرنقاط وسط دو تا از اضلاع یک مثلث را به هم وصل کنیم چه رابطه ای بین این پاره خط وضلع سوم مثلث وجود دارد؟
    این پاره خط موازی ضلع سوم مثلث است و همچنین نصف آن نیز می باشد. (متناسب هستند)

  11. آیا کسر همان نسبت است؟
    خیر، کسر نمادی است برای نشان دادن نسبت ها، نسبت ها را می توان جابه جا کرد مثلا 1به3یا3به1ولی کسر را نمی توان جابه جا کرد.فقط وقتی می توان کسر را نسبت دانست که جنس دو کمیت یکی باشد.مانند:45دقیقه چه کسری از یک ساعت است یا نسبت 45دقیقه به یک ساعت مثل 3به4است.نسبت ماشین به چرخ که 1به4است را نمی توان کسر در نظر گرفت.

  12. چگونه دوران 90درجه را برای پرچم نسبت به یک نقطه نمایش دهیم؟
    ابتدا دانش آموز باید بتواند زاویه 90درجه را در جهت های مختلف ببیند سپس از دانش آموز بخواهیم یک خط را به اندازه 90در جه در جهت حرکت عقربه های ساعت بچرخاند آنگاه خطوط مختلف را و خطوط شکسته به هم متصل را به اندازه 90در جه بچرخاند، سپس از انتهای پرچم به نقطه وصل می کنیم با توجه به شعاع فرضی بین انتهای پرچم و نقطه در جهت عقربه های ساعت به اندازه 90درجه کمان می زنیم (فرضی)تا نقطه‌ی ابتدای پرچم به دست آید برای نقطه ی انتهای پرچم و نیز نوک پارچه پرچم چنین عمل می کنیم

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 631 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:10

سلام به شما بزرگواران عرصه تعلیم و تربیت .به شماعزیزان خسته نباشید می گویم:در این قسمت اعتراض شما همکاران گرامی انتقال داده شده و به آن پاسخ گفته شده است .امید است نتیجه داشته باشد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش از اعتراض معلمان پایه ششم ابتدایی نسبت به حجم کتاب ریاضی این پایه خبر داد و گفت: پس از بررسی بیشتر از سوی کارشناسان بازنگری در حجم کتاب ریاضی ششم ابتدایی برای سال آینده صورت می گیرد. محی‌الدین بهرام محمدیان با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها با بیان این مطلب درباره اعتراض معلماننسبت به محتوای کتاب ریاضی گفت:ریاضی پایه ششم با روشهای جدید آموزشی تدوین شده است ومعلمان این پایه باید همزمان با گذراندن دوره های تخصصی،سی دی های آموزشی را نیز برای فراگیری نحوه تدریس تماشا کنند.

وی ادامه داد:البته اعتراضاتی از سوی معلمان روی حجم کتاب ریاضی ششم شده است که در صورت سراسری شدن این اعتراضات تغییراتی در حجم کتابها خواهیم داد.محمدیان همچنین درباره اعتراض معلمان به محتوای کتاب کار و فناوری، گفت:کار و فناوری درس جدیدی است و معلمان با دانش جدیدی مواجه شده و باید آموزشهای لازم را برای داشتن مهارت کافی در تدریس بکار گیرند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش با اشاره به اعتباربخشی و نظرسنجی کتابهای جدیدالتألیف افزود:هر ساله با تغییر محتوای کتابها نظرسنجی از معلمان و کارشناسان و دانش آموزان صورت می گیرد.امسال هم پژوهشگاه سازمان به فراخور تغییر محتوای کتابهای دوم و کتابهای جدیدالتألیف ششم ابتدایی اعتبارسنجی و نظرسنجی لازم را از معلمان، خانواده ها، دانش آموزان و صاحبنظران تا پایان اسفند ماه امسال انجام می دهد و در صورت ضرورت تغییرات لازم و محتوای کتابها برای سال آینده انجام می شود.

 


 

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 573 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:09

با سلام به شما همکار و مخاطب عزیز در این قسمت سعی شده یک نمونه سوال دیگر از فصل دوم ریاضی تهیه شود امیدوارم برای شما همکار گرامی مفید باشد. همکار عزیز درباره مطالب این وبلاگ نظر یادت نرود .

نمونه سوال ریاضی ششم فصل دوم ( دریافت فایل)

با سلام و قبولی عزاداری شما بزرگواران در این قسمت نکاتی در رابطه با چهار فصل اول علوم برای شما عزیزان طراحی شده است البته باید از زحمات همکاران عزیز و بزرگوار دبستان شاهد بندر انزلی تشکر کنم که این مطالب را تهیه کرده اند. به قول معرف باری روی زمین قرار دارد و باید همه با هم کمک و یاری کنیم تا بتوانیم این بار را درست به مقصد برسانیم انشا ا...

نکات درس 1 و 2 علوم ششم( دریافت فایل)

نکات درس 3 و 4 علوم ششم( دریافت فایل)

با سلام به شما همکاران گرامی در این قسمت یک نمونه سوال نگارش ( انشا) طراحی شده است امیدوارم برای شما مخاطب عزیز مفید واقع شود.

نمونه سوال نگارش(انشا) دریافت فایل

با سلام و عرض تسلیت فرا رسیدن ماه محرم

همکار و مخاطب عزیز در این قسمت یک نمونه از سوالات فصل دوم ریاضی طراحی شده است امیدوارم برای شما موثر واقع شود.

راستی همکار گرامی با نظرات خود کمک بزرگی برای مفید بودن مطالب این وبلاگ خواهید کرد. از شما سپاسگزارم.

سوالات فصل دوم ریاضی دریافت فایل

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 884 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:07

با سلام و خسته نباشیدخدمت شما همکاران گرامی در این قسمت پاورپونت علوم ششم توسط یکی از همکاران گرامی تهیه شده است.امیدوارم برای شما مفید باشد.

پاورپونت علوم ششم فصل 4( دریافت فایل)

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 1501 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:04

باسلام به شما همکاران پایه اول سعی کردم تا در این وبلاگ برای پایه اول نیز مطالبی را ارائه دهم امیدوارم بتوان در این هدف موفق شوم البته با یاری و دعای شما بزرگواران.

پاورپوینت آموزش درس توت( دریافت فایل)

پاورپوینت تدریس ریاضی قسمت جمع(دریافت فایل)

پاورپوینت قاعده آموزی برای رفع اشکالات املایی( دریافت فایل)

پاورپوینت زبان آموزی «خوا»( دریافت فایل)

پاورپوینت زبان آموزی تدریس درس موج( دریافت فایل)

درسی...
ما را در سایت درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیرحسین مومنی amirhossenmomeni98 بازدید : 1133 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1391 ساعت: 21:04